Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Brasoveanu scrie:Aștept în continuare întrebări pentru ca în acest moment îmi trec foarte multe prin cap însă nu vreau sa umplu pagini ci vreau sa răspund la obiect !
Apropo...ca lumea spune de rezultate ca sunt imposibile....este o mare greșeală sa iei reper concursurile care au fost în România...de ce...nu au participat aceeași oameni, condițiile de vânt care sunt cel mai important lucru nu ai cum sa le judeci pentru ca nimeni nu știe în stratul superior pe unde trece plumbul ce viteza și și direcție are vântul și un lucru foarte important care nimeni nu îl vede este tehnica folosita...sunt un om foarte modest însă în cazul acesta trebuie precizat ca toți cei care au avut rezultate foarte bune folosesc tehnica gândită de mine acum doi ani...pana și Terry Edmonds în perioada asta folosește tehnica mea...în românia încă nu a fost un concurs de casting în care participanții sa folosească aceasta tehnica și sa fie atât de antrenați ca acolo
Sper din tot sufletul sa se tina cat mai multe castinguri în aceasta primăvară și sa pot sa merg și eu...știu deja câteva persoane care se pregătesc și o sa ofere rezultate foarte bune
SEPY31 scrie:cand o sa dai cu velocity cu momitor cum dadeai cu mtx 14 sa ma anunti si pe mine
M-am incadrat si eu o data.gabi1 scrie:Din clasici:![]()
Poporul român are multe calităţi, dar cu mult mai multe defecte. Cel mai detestat defect al său cred că este prostia fudulă. Şi asta în ciuda faptului că tot el este creatorul superbei zicale: "Prostu' până nu-i fudul, parcă nu e prost destul!".
Concursuri de casting au mai fost si la Darvari.Marian Constantin scrie:Sa nu uitam totuși de primul concurs de casting, organizat de mine cu sprijinul membrilor clubului Overten ,în primăvara lui 2011 pe terenul de la Jilava .. Un concurs cu teren marcat și arbitrii ..
Acela a fost etalon pentru următoarele concursuri cate s au desfasurat.
Multa bafta Cristi, iti doresc sa realizezi tot ce ti-ai propus si de abia astept sa te vad la Sibiu in martie. Sunt sigur ca toti avem ceva de invatat de la tine. Mult succes !Brasoveanu scrie:Mulțumesc mult Edy pentru aprecieri
Schimbarea tehnicii a fost subiectul meu de gândire în cele 5 luni de servici după care am ajuns acasă și am pus totul în practica și uite ca a ieșit ceva bun
;)Acum mai lucrez la ceva sa vedem ce iese :)La distantele acestea dacă găsești ceva care sa îți dea jumătate de metru constant este o mare realizare
Nu inteleg exact...piata din Romania e mica in ansamblul ei sau piata romaneasca pe segmentul Shimano e mica ? Adica, eu nu sesizez ca Turcia ar fi peste noi la capitolul carpfishing, cu tot ce tine de acest domeniu, balti, producatori de nada, concursuri, pescari, vanzari de echipamente, etc...basca, nici pe la Mondiale nu i-am vazut vreodata! Vanzarea aia masiva de lansete Shimano poate sa fie si din lipsa unei concurente reale pe segmentul respectiv. La noi, cu ani in urma, cand si-a luat avant pescuitul la crap, daca vroiai o lanseta pana in 100 euro, aveai o groaza de modele de la Sert, K-karp, Prologic, Prowess, Chub, Energo, JRC, Maver, Nash, Spro, Wichwood, etc., daca vroiai una peste 100-200 de euro incepeai sa te uiti la Fox, Nash, Shimano, Daiwa Free Spirit, Century, Harrison, etc., cert e ca exista concurenta si nimeni nu vindea atat de mult incat sa domine piata.Brasoveanu scrie:....
Te-ai întrebat vreodată de ce nu exista Shimano în România!?o sa te ajut eu...este o piață prea micaîn România în perioada 2014 -2016 sau vândut în jur de 2500 de lansete Velocity. În Turcia (unde Shimano are reprezentanta proprie ) tot în aceasta perioada de timp s-au vândut în jur de 25000 de lansete Velocity
asa dar hai sa ii lăsăm în pace pe cei care nici măcar nu sunt interesați de existenta noastră;)....