Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cu absolut nimic, fiecare e liber sa-si ia ce vrea. Eu personal incerc sa vad valoarea unui produs in sine, si dup-aia il achizitionez. D-aia sunt perfect de acord sa investesti mai mult sau foarte mult in mulinete, unde copiile si produsele ieftine nu se compara cu cele de top, insa la bete se schimba treaba. Si ce facem la plumbi, fire, carlige, cutii de plastic,picheti, etc? Dam 9 lei pe plumb cand el costa 2 lei, ca sa nu-i facem buzunarul mare lu' Mitranescu? Nu ne gandim intai la buzunarul nostru? Virulenta unora e tragic-comica, e exact argumentul unuia care si-a luat bmw vechi de 4 ani si ma cearta pe mine ca mi-am luat Mondeo nou. Pe ala care isi permite bmw-ul nou il doare la basca de mine si de mondeo-ul meu, si cum vad lucrurile in viata. Cati posesori de basiair ai vazut pe forum sa certe lumea ca-si ia td-uri si nu aerlex sau ultegra second?pescarusull scrie:Cu ce te fraieresti daca-ti iei scule premium ?
<br />Cu absolut nimic, fiecare e liber sa-si ia ce vrea. Eu personal incerc sa vad valoarea unui produs in sine, si dup-aia il achizitionez. D-aia sunt perfect de acord sa investesti mai mult sau foarte mult in mulinete, unde copiile si produsele ieftine nu se compara cu cele de top, insa la bete se schimba treaba. Si ce facem la plumbi, fire, carlige, cutii de plastic,picheti, etc? Dam 9 lei pe plumb cand el costa 2 lei, ca sa nu-i facem buzunarul mare lu' Mitranescu? Nu ne gandim intai la buzunarul nostru? Virulenta unora e tragic-comica, e exact argumentul unuia care si-a luat bmw vechi de 4 ani si ma cearta pe mine ca mi-am luat Mondeo nou. Pe ala care isi permite bmw-ul nou il doare la basca de mine si de mondeo-ul meu, si cum vad lucrurile in viata. Cati posesori de basiair ai vazut pe forum sa certe lumea ca-si ia td-uri si nu aerlex sau ultegra second?pescarusull scrie:<br />Cu ce te fraieresti daca-ti iei scule premium ?
I-am cantarit eu.Perianu Pery scrie: Ai cantarit plumbii de la Mitranescu?!
Exact asta fac eu acum, ca mi-am donat echipamentul de pescuit unui prieten (Biomaster XTB cu bete Mad D-fender). Azi mi-am comandat Windcast Z 5500, care au costat fix 2500 de lei cu tot cu transport. De diferenta de 1500 de lei care as fi dat-o in tara pe ele o sa-m iau MTX 14, pentru ca eu tin sa te contrazic, sunt si mai bune dar si mai ieftine. Eu unul nu mai vreau sa aud de Shimano, vroiam sa-mi upgradez mulinetele da' ori aveau faimoasa bucsa de plastic, ori nu mai caraie frana, ori sunt prea grele, ori prea scumpe. Si 2500 de lei nu dau pe aerotechnium, ca la 4 mulinete primesc cadou o camera Shimano si un divort.pescarusull scrie:Dumi nu te contrazic...
Dar,in primavara am sa-mi iau un set de 4 bete si 4 mulinete. La bete sunt hotarat de mult timp pe velocity. La mulinete oscilez intre un model de Ultegra si Daiwa Windcast.
Din punctul meu de vedere nu are cum sa fie mai bun mtx ca velocity sau td-ul ca windcast.
Eu nu particip la concursuri de pescuit, nici la casting sa trebuiasca sa arunc pe luna, iar pt mine un set ca acela expus mai sus ar fi ideal.