parere membru pelicanul despre APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: parere membru pelicanul despre APCR

Mesaj de andrei vladeanu »

costica & co
il acuzati pe vladut de toate cele, dar vad ca numai cu el dialogati. pe langa subiect.
The One Team

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

andrei vladeanu scrie:spun raspicat alt lucru
daca baietii de la pelicanul ar intentiona sa intre in apcr (valabil si pt carp zone si - eventual alt club) chiar si acum in al 13-lea ceas, eu as face tot ce este omeneste posibil (pana la amenintarea cu autoflagelarea pe malul lacului floreasca :D ) sa includem in cn 2010 si aceste doua cluburi. m-as ruga personal de ceilalti 11 membri sa arate intelegere.
atitudini de genul acvila, sau pelicanul (de acord cu tot, mai putin apcr) nu fac altceva decat sa inraiasca si sa ridice bariere intre cele 12 cluburi si voi. chiar nu intelegeti, mai baieti?

vreti cn haideti legal la cn! vreti panarama si circ marca cimitirulelefantilor.ro? incercati si la tulcea....

ps fiti baieti inteligenti.
Asta contravine cu postarea ta din a 13-a zi a lui februarie
andrei vladeanu scrie:insa, daca majoritatea cluburilor din apcr au votat impotriva, cz o sa participa la cn 2011. din pacate.
istoria acestui deznodamant - nefericit asa cum am zis mai sus - este cunoscuta si nu are rost sa o reiau.
imi doresc ca toata lumea sa fi tras niste invataminte. pescari, manageri, presedinti, cluburi, asociatii, asociatii de cluburi.
facuta in urma unei alte postari din 07. februarie
andrei vladeanu scrie:sustin aderarea carp zone la apcr si introducerea acestora in campionatul national.
in cazul in care carp zone aplica la apcr, iar consiliul director nu aproba aderarea, clubul senzor se retrage de la cn 2010. este o pozitie oficiala.
Eu mi-am luat-o postand intentiile noastre, in ciuda celor care imi spuneau ca asa se va intampla.

PS Macar pentru Vladut am inceput sa am un mare respect. El m-a declarat de vreun an dusman si e consecvent pe pozitie. Tot nu stiu de ce dar macar stiu la ce sa ma astept din partea lui. :D
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

andrei vladeanu scrie:
marin laurentiu scrie:
andrei vladeanu scrie:
ok
atunci reformulez...
Clubul Pelicanul ,initial ,nu a contestat "proiectul" propus de APCR, contestatia venind in urma refuzului celor care detineau protocolul de organizare de a accepta o alta denumire ,oricare in afara de APCR, ptr noua asociatie care urma a fi infiintata...apoi odata cu infiintarea LIGII,in urma votului a multor pescari care nu aveau posibilitatea de a alcatui un lot de 8+1 sau pur si simplu nu doreau acest sistem s-a ajuns la concluzia ca acest sistem de 8+1 este discriminatoriu iar impunerea acestui sistem e o regula restrictiva...cam asta se intampla cand se voteaza....hotareste majoritatea... :wink:
personal,cel putin pana la aparitita unei FEDERATII, mi se pare nejustificata obligativitatea ca un pescar sa faca parte dintr-un club,clubul dintr-o asociatie si asociatia din alta asociatie dar de interes national DOAR ptr a avea ocazia sa-si apere sansa la un Campionat National...dar asta e o alta mancare de peste si nu are legatura cu actuala organizare...e doar o parere personala...

ma tem ca o sa trebuiasca sa reformulezi din nou.
spui ca voi ati fi dorit infiintarea unei asociatii oricare alta in afara de apcr. daca acest lucru s-ar fi implinit, iar toate cluburile s-ar fi unit intr-o asociatie oricare alta , nu ar mai fi devenit nejustificata obligativitatea ca un pescar sa faca faca parte....bla, bla?
sau va imaginati ca ca asociatiaoricarealtainafaradeapcr.ro ar fi facut campionatul, iar de inscris s-ar fi inscris orice club, liber de povara obligativitatii asocierii, direct la agvps?
mai bine nu mai reformula. las-o asa.
am subliniat ultima fraza pe care ori nu ai citit-o atent ori cauti galceava :D :D :D
am si specificat ca este doar o parere personala,asta insemnand ca nu implica Clubul Pelicanul ,Liga,APCR sau alta asociatie sau persoana si nu are legatura cu organizarea actualului CN...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

andrei vladeanu scrie:spun raspicat alt lucru
daca baietii de la pelicanul ar intentiona sa intre in apcr (valabil si pt carp zone si - eventual alt club) chiar si acum in al 13-lea ceas, eu as face tot ce este omeneste posibil (pana la amenintarea cu autoflagelarea pe malul lacului floreasca :D ) sa includem in cn 2010 si aceste doua cluburi. m-as ruga personal de ceilalti 11 membri sa arate intelegere.
atitudini de genul acvila, sau pelicanul (de acord cu tot, mai putin apcr) nu fac altceva decat sa inraiasca si sa ridice bariere intre cele 12 cluburi si voi. chiar nu intelegeti, mai baieti?

vreti cn haideti legal la cn! vreti panarama si circ marca cimitirulelefantilor.ro? incercati si la tulcea....

ps fiti baieti inteligenti.
andrei tocmai asta e ideea...ca tocmai asta nu dorim...
la sedinta de duminica a fost propusa ca si a 3 a varianta si aceasta varianta....tulcea...

rezultatul votului: in unanimitate- impotriva :!: :!: :!:
de aici iti poti da seama ca nici un memebru Pelicanul NU VREA PANARAMA SI CIRC...
cum si varianta aderarii la APCR a fost respinsa in unanimitate s-a hotarat: ori intram pe usa din fata si asta DOAR in cazul in care ni se va deschide ,ori stam acasa....pe usa din dos in nici un caz...
C'est La Vie...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

andrei vladeanu
Veteran

:D
marin laurentiu scrie: cum si varianta aderarii la APCR a fost respinsa in unanimitate s-a hotarat: ori intram pe usa din fata si asta DOAR in cazul in care ni se va deschide ,ori stam acasa....pe usa din dos in nici un caz...
C'est La Vie...
va trebuie cheie pt usa. o deschideti singuri, la fel ca alte 13 cluburi.

ps la sportul ai invatat franceza? :D pacat ca ai intrerupt fotbalul. de la petre marin ai ajuns la victor oana :D :D
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

@florentin,
ce vrei sa spui exact? lasa citatele si spune ca nu inteleg.
(in afara faptului ca eu sunt dusman nedeclarat. nu stiu de unde ai mai scos tampenia asta, dar banuiesc ca esti injectat)
The One Team

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

In concluzie:
Stimati colegi din Clubul de Pescuit Crap Pelicanul, membri( atentie pentru multi; membri se scrie cu un singur "i") cotizanti cu acte in regula, si simpatizanti ai sistemului c&r," baietzi unu shi unu", pescari care nu aveti nici o abatere la activ, ( nu am auzit vreun coleg de-al meu sa fi facut contaventzii sau infractziuni in vreun concurs)nu veti mai putea exercita pescuitul de competitzie sportiv atata vreme cat aderatzi shi va platitzi taxa la acest club.
Avetzi urmatoarele solutzii:
- renuntzatzi la CN de pescuit la crap;
- daca nu vretzi sa renuntzatzi la CN trebuie sa renuntzatzi la " Clubul Pelicanul" ceea ce cred ca se shi doreshte de multzi din cei care casca gura pe acest site. Daca doar ar casca-o ar fi bine , dar o mai shi deschid.

Eu unu' m-am resemnat, ashtept ca timpul sa cearna situatzia shi sunt convins ca lucrurile vor intra cu adevarat " pe un fagash normal" shi cine va dori sa pescuiasca la un CN va putea sa o faca.

Acum 15 ani cu 100 USD imi cumparam un loc intr-un camin studentzesc , acum cu 100 USD imi fac abonament la piscina pe luna, asa ca totushi sper ca " lucrurile bune se intampla celor care shtiu sa ashtepte"

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

andrei vladeanu scrie:@florentin,
ce vrei sa spui exact? lasa citatele si spune ca nu inteleg.
(in afara faptului ca eu sunt dusman nedeclarat. nu stiu de unde ai mai scos tampenia asta, dar banuiesc ca esti injectat)
Andrei, cand o sa inveti ca eu nu ma injectez decat singur?! Nu la tine ma refeream ci la altii cu care nu am avut nici cel mai mic conflict vreodata, ba dimpotriva, pe unii i-am servit in diverse ocazii si-i consideram oameni decenti, pana cand mi-am auzit din partea lor vorbe atat de grele, incat nu puteau fi decat rezultatul injectiilor, pentru ca aveau un laitmotiv.
Ce vroiam sa spun exact cu citatele? :D Lasa ca ai inteles. Nu ma poti convinge de sincope in inteligenta.
La un joc de poker, cel care simte ca nu poate castiga se arunca. Acum voi ce vreti, sa savurati pana la capat victoria filand carte cu carte si fortand adversarii sa plateasca si ultima plusare doar ca sa le aratati ce carti grozave aveati?
Asta nu onoreaza nici jucatorul nici crupierul care face jocul in modul asta. Acceptati castigul, luati-le banii si nu-i umiliti daca vreti sa mai aveti parteneri tari la poker. Daca nu, jucati popa prostu`.
Toata treaba asta cu liga si apcr-ul a fost o chestie de optiuni personale. La fel ca in politica, cu toata propaganda de rigoare. Diferenta este ca in politica, dupa ce castiga un partid, celelalte nu sunt date afara din parlament sau interzise. Nu guverneaza impreuna dar puterea are intotdeauna nevoie de opozitie, altfel se aluneca usor dar inevitabil spre dictatura.
De ce ma faci sa mai bat campii? Am inteles ca toate presiunile imi erau adresate mie personal, lucru care ma onoreaza insemnand ca prezint un grad sporit de risc dar oricum am ramas fara lotul de baza si pe mine personal nu ma intereseaza participarea la CN. Din fericire pentru ei, au ales sa ramana uniti oriunde s-ar fi transferat. Sa stii ca nici atitudinea asta fata de ei ca pescari nu e corecta. Adica baboieru, "cap de ceaun", dutapit si restul pot participa daca-si gasesc fiecare cluburi pentru care sa joace. In cazul asta sunt curati si onorabili, in schimb daca raman gramada la CZ sau aleg Acvila, devin indezirabili? Idem Pelicanul.

Multumesc pe aceasta cale cluburilor din APCR care ne-au sustinut totusi si va urez tuturor un CN reusit.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

Florentin, sper ca imi permitzi tutuiala,CN nu va fi resusit, shi stii de ce? Niciodata un personaj fie el negativ sau pozitiv nu a iesit in evidenta daca lupta nu s-a dus cu un dushman redutabil. Ai punctat foarte bine comapatia poker - "popa prostu". De aceea repet, cine doreste competitzie adevarata are nevoie de competitori adevarati. Zmezii sunt ei, au nevoie de fetzi frumoshi, altfel nu vor fi aplaudati. "Pescar de competitie" .....ce frumos suna....pacat ca aceasta competitie nu exista.

andrei vladeanu
Veteran

laurentiu sarghie scrie:Florentin, sper ca imi permitzi tutuiala,CN nu va fi resusit, shi stii de ce? Niciodata un personaj fie el negativ sau pozitiv nu a iesit in evidenta daca lupta nu s-a dus cu un dushman redutabil. Ai punctat foarte bine comapatia poker - "popa prostu". De aceea repet, cine doreste competitzie adevarata are nevoie de competitori adevarati. Zmezii sunt ei, au nevoie de fetzi frumoshi, altfel nu vor fi aplaudati. "Pescar de competitie" .....ce frumos suna....pacat ca aceasta competitie nu exista.
laurentiu, este o chestiune de perceptie personala. eu unul nu-mi permit sa zic care sunt zmei si care feti frumosi. care sunt adevarati si care nu. care este competitie si care nu este.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”