Moderator: gor965
Asta contravine cu postarea ta din a 13-a zi a lui februarieandrei vladeanu scrie:spun raspicat alt lucru
daca baietii de la pelicanul ar intentiona sa intre in apcr (valabil si pt carp zone si - eventual alt club) chiar si acum in al 13-lea ceas, eu as face tot ce este omeneste posibil (pana la amenintarea cu autoflagelarea pe malul lacului floreasca) sa includem in cn 2010 si aceste doua cluburi. m-as ruga personal de ceilalti 11 membri sa arate intelegere.
atitudini de genul acvila, sau pelicanul (de acord cu tot, mai putin apcr) nu fac altceva decat sa inraiasca si sa ridice bariere intre cele 12 cluburi si voi. chiar nu intelegeti, mai baieti?
vreti cn haideti legal la cn! vreti panarama si circ marca cimitirulelefantilor.ro? incercati si la tulcea....
ps fiti baieti inteligenti.
facuta in urma unei alte postari din 07. februarieandrei vladeanu scrie:insa, daca majoritatea cluburilor din apcr au votat impotriva, cz o sa participa la cn 2011. din pacate.
istoria acestui deznodamant - nefericit asa cum am zis mai sus - este cunoscuta si nu are rost sa o reiau.
imi doresc ca toata lumea sa fi tras niste invataminte. pescari, manageri, presedinti, cluburi, asociatii, asociatii de cluburi.
Eu mi-am luat-o postand intentiile noastre, in ciuda celor care imi spuneau ca asa se va intampla.andrei vladeanu scrie:sustin aderarea carp zone la apcr si introducerea acestora in campionatul national.
in cazul in care carp zone aplica la apcr, iar consiliul director nu aproba aderarea, clubul senzor se retrage de la cn 2010. este o pozitie oficiala.
am subliniat ultima fraza pe care ori nu ai citit-o atent ori cauti galceavaandrei vladeanu scrie:marin laurentiu scrie:andrei vladeanu scrie:
ok
atunci reformulez...
Clubul Pelicanul ,initial ,nu a contestat "proiectul" propus de APCR, contestatia venind in urma refuzului celor care detineau protocolul de organizare de a accepta o alta denumire ,oricare in afara de APCR, ptr noua asociatie care urma a fi infiintata...apoi odata cu infiintarea LIGII,in urma votului a multor pescari care nu aveau posibilitatea de a alcatui un lot de 8+1 sau pur si simplu nu doreau acest sistem s-a ajuns la concluzia ca acest sistem de 8+1 este discriminatoriu iar impunerea acestui sistem e o regula restrictiva...cam asta se intampla cand se voteaza....hotareste majoritatea...![]()
personal,cel putin pana la aparitita unei FEDERATII, mi se pare nejustificata obligativitatea ca un pescar sa faca parte dintr-un club,clubul dintr-o asociatie si asociatia din alta asociatie dar de interes national DOAR ptr a avea ocazia sa-si apere sansa la un Campionat National...dar asta e o alta mancare de peste si nu are legatura cu actuala organizare...e doar o parere personala...
ma tem ca o sa trebuiasca sa reformulezi din nou.
spui ca voi ati fi dorit infiintarea unei asociatii oricare alta in afara de apcr. daca acest lucru s-ar fi implinit, iar toate cluburile s-ar fi unit intr-o asociatie oricare alta , nu ar mai fi devenit nejustificata obligativitatea ca un pescar sa faca faca parte....bla, bla?
sau va imaginati ca ca asociatiaoricarealtainafaradeapcr.ro ar fi facut campionatul, iar de inscris s-ar fi inscris orice club, liber de povara obligativitatii asocierii, direct la agvps?
mai bine nu mai reformula. las-o asa.
andrei tocmai asta e ideea...ca tocmai asta nu dorim...andrei vladeanu scrie:spun raspicat alt lucru
daca baietii de la pelicanul ar intentiona sa intre in apcr (valabil si pt carp zone si - eventual alt club) chiar si acum in al 13-lea ceas, eu as face tot ce este omeneste posibil (pana la amenintarea cu autoflagelarea pe malul lacului floreasca) sa includem in cn 2010 si aceste doua cluburi. m-as ruga personal de ceilalti 11 membri sa arate intelegere.
atitudini de genul acvila, sau pelicanul (de acord cu tot, mai putin apcr) nu fac altceva decat sa inraiasca si sa ridice bariere intre cele 12 cluburi si voi. chiar nu intelegeti, mai baieti?
vreti cn haideti legal la cn! vreti panarama si circ marca cimitirulelefantilor.ro? incercati si la tulcea....
ps fiti baieti inteligenti.
va trebuie cheie pt usa. o deschideti singuri, la fel ca alte 13 cluburi.marin laurentiu scrie: cum si varianta aderarii la APCR a fost respinsa in unanimitate s-a hotarat: ori intram pe usa din fata si asta DOAR in cazul in care ni se va deschide ,ori stam acasa....pe usa din dos in nici un caz...
C'est La Vie...
Andrei, cand o sa inveti ca eu nu ma injectez decat singur?! Nu la tine ma refeream ci la altii cu care nu am avut nici cel mai mic conflict vreodata, ba dimpotriva, pe unii i-am servit in diverse ocazii si-i consideram oameni decenti, pana cand mi-am auzit din partea lor vorbe atat de grele, incat nu puteau fi decat rezultatul injectiilor, pentru ca aveau un laitmotiv.andrei vladeanu scrie:@florentin,
ce vrei sa spui exact? lasa citatele si spune ca nu inteleg.
(in afara faptului ca eu sunt dusman nedeclarat. nu stiu de unde ai mai scos tampenia asta, dar banuiesc ca esti injectat)
laurentiu, este o chestiune de perceptie personala. eu unul nu-mi permit sa zic care sunt zmei si care feti frumosi. care sunt adevarati si care nu. care este competitie si care nu este.laurentiu sarghie scrie:Florentin, sper ca imi permitzi tutuiala,CN nu va fi resusit, shi stii de ce? Niciodata un personaj fie el negativ sau pozitiv nu a iesit in evidenta daca lupta nu s-a dus cu un dushman redutabil. Ai punctat foarte bine comapatia poker - "popa prostu". De aceea repet, cine doreste competitzie adevarata are nevoie de competitori adevarati. Zmezii sunt ei, au nevoie de fetzi frumoshi, altfel nu vor fi aplaudati. "Pescar de competitie" .....ce frumos suna....pacat ca aceasta competitie nu exista.