Moderator: gor965
CS Green Lake scrie:Cinci echipe ale clubului Green Lake au programat pt urmatoarele 48 de ore o partida de pescuit C/R.In acest scop l-am contactat pe Dan Marinita pt.confirmarea taxei de pescuit (cea afisata pe site-ul lacului este 100 ron/24 ore si conform intelegerii dintre cluburi se aplica o reducere de 20% pt. membrii acestora) Dupa consultarea d.lui Bogdan Caba raspunsul a fost:200 ron/24 ore !!! in conditiile in care membrii Natural Carp s-au antrenat pe Chiroiu4 inaintea concursului cu 60 ron/24ore.Cum cred ca dl. Caba este un om de cuvint,pun intimplarea pe seama faptului ca are o nevoie stringenta de 1200ron pe care ma ofer sa-i imprumut.Daca motivul e altul,mare atentie la programarea bugetului daca va propuneti sa pescuiti acolo,puteti avea surprize cind trebuie sa achitati taxa.
Valer Russu
Dane cum faci de la aflii tu pe toate frate?dan _city_center scrie:CS Green Lake scrie:Cinci echipe ale clubului Green Lake au programat pt urmatoarele 48 de ore o partida de pescuit C/R.In acest scop l-am contactat pe Dan Marinita pt.confirmarea taxei de pescuit (cea afisata pe site-ul lacului este 100 ron/24 ore si conform intelegerii dintre cluburi se aplica o reducere de 20% pt. membrii acestora) Dupa consultarea d.lui Bogdan Caba raspunsul a fost:200 ron/24 ore !!! in conditiile in care membrii Natural Carp s-au antrenat pe Chiroiu4 inaintea concursului cu 60 ron/24ore.Cum cred ca dl. Caba este un om de cuvint,pun intimplarea pe seama faptului ca are o nevoie stringenta de 1200ron pe care ma ofer sa-i imprumut.Daca motivul e altul,mare atentie la programarea bugetului daca va propuneti sa pescuiti acolo,puteti avea surprize cind trebuie sa achitati taxa.
Valer Russu
acum va gasiti sa va sesizati?.....de ce nu va-ti oparit in iarna cind combinatorii de seama ai clubului pe care il pastoriti ,o pune-au de un poker in propia casa . .iar casa juca si manca gratuit .![]()
APCRul?.....
samanoske72 scrie:o rugaminte,va rog!nu mai ciunti-ti limba romana in halul asta
Vezi ca n-ai inceput propozitia cu litera mare si nici n-ai incheiat-o cu un semn de punctuatie !jump scrie:mai tare era sa scriu si eu: " na-m putut sa ma abtin "
CS Green Lake scrie:Cinci echipe ale clubului Green Lake au programat pt urmatoarele 48 de ore o partida de pescuit C/R.In acest scop l-am contactat pe Dan Marinita pt.confirmarea taxei de pescuit (cea afisata pe site-ul lacului este 100 ron/24 ore si conform intelegerii dintre cluburi se aplica o reducere de 20% pt. membrii acestora) Dupa consultarea d.lui Bogdan Caba raspunsul a fost:200 ron/24 ore !!! in conditiile in care membrii Natural Carp s-au antrenat pe Chiroiu4 inaintea concursului cu 60 ron/24ore.Cum cred ca dl. Caba este un om de cuvint,pun intimplarea pe seama faptului ca are o nevoie stringenta de 1200ron pe care ma ofer sa-i imprumut.Daca motivul e altul,mare atentie la programarea bugetului daca va propuneti sa pescuiti acolo,puteti avea surprize cind trebuie sa achitati taxa.
Valer Russu