bataie de joc la Bunget lacul 2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
CS Green Lake

bataie de joc la Bunget lacul 2

Mesaj de CS Green Lake »

Cinci echipe ale clubului Green Lake au programat pt urmatoarele 48 de ore o partida de pescuit C/R.In acest scop l-am contactat pe Dan Marinita pt.confirmarea taxei de pescuit (cea afisata pe site-ul lacului este 100 ron/24 ore si conform intelegerii dintre cluburi se aplica o reducere de 20% pt. membrii acestora) Dupa consultarea d.lui Bogdan Caba raspunsul a fost:200 ron/24 ore !!! in conditiile in care membrii Natural Carp s-au antrenat pe Chiroiu4 inaintea concursului cu 60 ron/24ore.Cum cred ca dl. Caba este un om de cuvint,pun intimplarea pe seama faptului ca are o nevoie stringenta de 1200ron pe care ma ofer sa-i imprumut.Daca motivul e altul,mare atentie la programarea bugetului daca va propuneti sa pescuiti acolo,puteti avea surprize cind trebuie sa achitati taxa.

Valer Russu

dan _city_center

Re: bataie de joc la Bunget lacul 2

Mesaj de dan _city_center »

CS Green Lake scrie:Cinci echipe ale clubului Green Lake au programat pt urmatoarele 48 de ore o partida de pescuit C/R.In acest scop l-am contactat pe Dan Marinita pt.confirmarea taxei de pescuit (cea afisata pe site-ul lacului este 100 ron/24 ore si conform intelegerii dintre cluburi se aplica o reducere de 20% pt. membrii acestora) Dupa consultarea d.lui Bogdan Caba raspunsul a fost:200 ron/24 ore !!! in conditiile in care membrii Natural Carp s-au antrenat pe Chiroiu4 inaintea concursului cu 60 ron/24ore.Cum cred ca dl. Caba este un om de cuvint,pun intimplarea pe seama faptului ca are o nevoie stringenta de 1200ron pe care ma ofer sa-i imprumut.Daca motivul e altul,mare atentie la programarea bugetului daca va propuneti sa pescuiti acolo,puteti avea surprize cind trebuie sa achitati taxa.

Valer Russu

acum va gasiti sa va sesizati?.....de ce nu va-ti oparit in iarna cind combinatorii de seama ai clubului pe care il pastoriti ,o pune-au de un poker in propia casa . .iar casa juca si manca gratuit . :roll:

APCRul?..... :D

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de Victoras Petcu »

dan _city_center scrie:
CS Green Lake scrie:Cinci echipe ale clubului Green Lake au programat pt urmatoarele 48 de ore o partida de pescuit C/R.In acest scop l-am contactat pe Dan Marinita pt.confirmarea taxei de pescuit (cea afisata pe site-ul lacului este 100 ron/24 ore si conform intelegerii dintre cluburi se aplica o reducere de 20% pt. membrii acestora) Dupa consultarea d.lui Bogdan Caba raspunsul a fost:200 ron/24 ore !!! in conditiile in care membrii Natural Carp s-au antrenat pe Chiroiu4 inaintea concursului cu 60 ron/24ore.Cum cred ca dl. Caba este un om de cuvint,pun intimplarea pe seama faptului ca are o nevoie stringenta de 1200ron pe care ma ofer sa-i imprumut.Daca motivul e altul,mare atentie la programarea bugetului daca va propuneti sa pescuiti acolo,puteti avea surprize cind trebuie sa achitati taxa.

Valer Russu

acum va gasiti sa va sesizati?.....de ce nu va-ti oparit in iarna cind combinatorii de seama ai clubului pe care il pastoriti ,o pune-au de un poker in propia casa . .iar casa juca si manca gratuit . :roll:

APCRul?..... :D
Dane cum faci de la aflii tu pe toate frate? :wink:
Victoras Petcu

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

o rugaminte,va rog!nu mai ciunti-ti limba romana in halul asta(de ce nu va-ti oparit).wati sau vat-i?

cum se scrie corect va-ti sau v-ati?

O dată pentru totdeauna: e V-AŢI.

Nu-i nici va-ţi, nici vaţ-i, nici vaţi.

E V-AŢI. Atât.
Cu liniuţă înainte de aţi, care vine de la (voi) aţi..........no offence,domnule Dan!

jump

Mesaj de jump »

samanoske72 scrie:o rugaminte,va rog!nu mai ciunti-ti limba romana in halul asta
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps. scuze, dar n-am putut sa ma abtin

jump

Mesaj de jump »

mai tare era sa scriu si eu: " na-m putut sa ma abtin "

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

jump scrie:mai tare era sa scriu si eu: " na-m putut sa ma abtin "
Vezi ca n-ai inceput propozitia cu litera mare si nici n-ai incheiat-o cu un semn de punctuatie ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

a1mer

Mesaj de a1mer »

Tipic romanesc...katerinka primeaza in fata unei probleme.
No comment :shock:
Trofim Cristian

CS Green Lake

mircea62

Mesaj de mircea62 »

Cand semeni vant culegi furtuna .. spune un vechi proverb romanesc.
Mircea B.

bogkba

Mesaj de bogkba »

Valer Russu

Draga dl Valer Rusu,tinem sa va anuntam ca lacul2 Bunget,este un lac care in comparatie cu garla dvs se strang intre 50-80 pescarii zilnic cu taxa de 100 ron/12 ore,pescari care nu sunt nici profesionisti dar au o placere deosebita pt acest lac,iar eu trebuie sa le indeplinesc toate dorintele,pt ca acesti pescari sunt beneficiul meu si nu dvs cu o echipa...deci va rog lasati-ma cu "nevoia stringenta de 1200 ron" ca va asigur eu ca nu duc lipsa banilor,DAR DACA DVS AVETI NEVOIE STRINGENTA DE 10-15 TONE DE CRAP PESTE 8 KG VA POT DA EU IMPRUMUT PT CA SIGUR AVETI NEVOIE,si doi la mana platiti-va angajatii(pt ca au venit in stand la noi si ne-au spus ca nu le-ati dat salariile de 2 luni)deci...lipsa banilor este la dvs(pe noi ne costa 120 ron ca asa ati vrut sa scrieti nu 1200 ron 2 cafele si 2 ape plate,dar dvs nu aveti de unde sa stiti unde se beau cafelele acestea).Toate echipele de la cluburile serioase au venit ,au facut antrenament,s-au distrat si cel mai important lucru au prins si peste pe aceeasi bani care vi i-am cerut si dvs si va dau si explicatia de ce v-am cerut banii astia.Lacul meu in acest moment are 60 de pescari amatori care au distanta intre ei de 15 m minim,daca veneati dvs cum sunteti foarte profesionisti in pescuit erati in stare sa cereti 100 m , acesti metri nu puteam sa vii ofer pentru ca dvs nu sunteti un beneficiu pentru mine . Deci ca urmare dl Valer vedeti-va de garla dvs si de badjocorile care le faceti...si nu va mai permiteti sa vorbiti de lacuri autentice( gen Tancabesti,Moara Vlasiei Sarulesti,etc),vedeti-va de helesteul dvs si mult succes in continuare,APROPO INVITATIA RAMANE DESCHISA(TONELE ACELEA DE CRAP SA VI LE DAU IMPRUMUT).

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”