Auleuuuuu...asta-i nasoala rau...poate va mai ganditi la treaba asta...tocmai la ,,Cupa Romaniei,,,..nu prea suna bine...pai si la CN de ce nu au avut voie cu nevestele ...ca la cat au fost baietii plecati de acasa...Costel Stanila scrie: am primit mai multe cereri pe privat din partea mai multor concurenti care doresc sa vina cu nevestele sau copii,sa stea la plaja sau sa faca gratare,ei bine da, este voie , doar ca nu pescuiesc decat cei doi componenti ai echipei si noaptea nevestele sau copii pot ramane in rulote,corturi sau masini, in afara standului.
Poate va mai ganditi ...merge la alte concursuri, de o anvergura mai mica...sigur vor fi discutii pe balta...eu,cel putin, nu am mai auzit asa ceva...iar aia cu gratare si mititei este odioasa...fara suparare...iar daca e prea cald pe-afara, poate avem voie sa facem si baie...?
noaptea nevestele sau copii pot ramane in rulote,corturi sau masini, in afara standului...pot sau nu pot, sau poate nu vor sa ramana. ..poate vor sa umble printre standuri, sau poate vor sa faca o baie, sau naiba stie ce vor...
Imi cer scuze celor care nu sunt in asentimentul meu, dar ideea mi se pare ,,deosebita,,...