CUPA ROMANIEI - 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
MARTINIUC
Puncte: 0

Re: CUPA ROMANIEI - 2010

Mesaj de MARTINIUC »

Costel Stanila scrie: am primit mai multe cereri pe privat din partea mai multor concurenti care doresc sa vina cu nevestele sau copii,sa stea la plaja sau sa faca gratare,ei bine da, este voie , doar ca nu pescuiesc decat cei doi componenti ai echipei si noaptea nevestele sau copii pot ramane in rulote,corturi sau masini, in afara standului.
Auleuuuuu...asta-i nasoala rau...poate va mai ganditi la treaba asta...tocmai la ,,Cupa Romaniei,,,..nu prea suna bine...pai si la CN de ce nu au avut voie cu nevestele ...ca la cat au fost baietii plecati de acasa...
Poate va mai ganditi ...merge la alte concursuri, de o anvergura mai mica...sigur vor fi discutii pe balta...eu,cel putin, nu am mai auzit asa ceva...iar aia cu gratare si mititei este odioasa...fara suparare...iar daca e prea cald pe-afara, poate avem voie sa facem si baie...?
noaptea nevestele sau copii pot ramane in rulote,corturi sau masini, in afara standului...pot sau nu pot, sau poate nu vor sa ramana. ..poate vor sa umble printre standuri, sau poate vor sa faca o baie, sau naiba stie ce vor...
Imi cer scuze celor care nu sunt in asentimentul meu, dar ideea mi se pare ,,deosebita,,...
CS PLANET CARP
United we stand, divided we fall, together we are winners, winners take all...

stan madalin

Mesaj de stan madalin »

Subscriu cu prietenul Martiniuc .
Nu se poate asa ceva . Cum vor putea organizatorii sa supravegheze intreaga zona ?
Mergem la balci ? Cu mititei , gratare , aglomeratie , galagie , ........... ?

Regulamentul initial TREBUIE respectat pt. ca noi pt. acel regulament am platit .

Cine vrea sa mearga la gratare si plaja , sa mearga la padure sau la mare , nu la concurs .
Rog si ceilalti concurenti sa spuna un NU hotarat acestor idei de bascalie .

Nu credeam ca este posibil ca macar sa treaca prin cap cuiva asa ceva .
Catch & Release

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

party cup a fost pe 1 mai.aceasta competitie se vrea a fii un concurs adevarat sau un party ?????
va rog respectati regulamentul!
DRAGOS DEMETRIAN

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

nu cred ca este ok sa ne uitam la femei in loc sa facem poze cu tenii....urata idee...poate reveniti asupra ei si o lasa-ti pt party cup-ul de anul viitor.. :evil:
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Eu sunt unul dintre cei care vreau sa vin cu sotia si o sa va spun si de ce.
1. nu lucrez in orasul in care sta si sotia mea si ne vedem cam rar.
2. pe 25 iulie fac un an de la casatorie si asta a fost cadoul ei pentru mine, dar vrea sa vina si ea sa stea cu mine. atata tot.
In ceea ce priveste gratarele si plaja, nu vor exista.
In rest ma supus regulamentului in totalitate.
stefan avram

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Problema este alta, cei care vin cu insotitori nu o sa se abtina si o sa-i puna pe insotitori sa-i ajute la diferite treburi legate de pescuit cum ar fi pregatirea nadei, mai un ajutor la miciog, etc.
In conditiile astea arbitrii ar trebui sa se autosesizeze si sa aplice regulamentul.
In rest sa vina cine vrea cu cine vrea, numai sa respecte regulamentul intocmai.
Valentin Dumitru

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

valentin dumitru scrie:Problema este alta, cei care vin cu insotitori nu o sa se abtina si o sa-i puna pe insotitori sa-i ajute la diferite treburi legate de pescuit cum ar fi pregatirea nadei, mai un ajutor la miciog, etc.
In conditiile astea arbitrii ar trebui sa se autosesizeze si sa aplice regulamentul.
In rest sa vina cine vrea cu cine vrea, numai sa respecte regulamentul intocmai.
Numai la prepararea mancarii pentru "plescari" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stefan avram

mircea62

Mesaj de mircea62 »

@ Stress
Felicitari pentru aniversare !!

PS: unde ziceai ca locuieste sotia ?? :wink:

:lol:
Mircea B.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

@Mircea62
ea locuieste acasa, nu ca mine :oops: :oops: :oops:
Multumesc pt urare.
stefan avram

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cateva precizari
- s-a hotarat ca la acest concurs sa nu fie permis runnerul, iar acest lucru se pare ca a complicat situatia.
daca am fi taxat suplimentar cu 100 lei runnerul nu mai existau acum discutii, pentru ca prietenii sau nevestele ar fi facut mancare, nada, saculeti sau noduri de inaintas, iar toata lumea era multimita.
- am lasat libera chestiunea cu insotitorul pentru ca o nevasta (prietena) sa poate face o omleta sau o cafea la marginea standului, fara sa se apropie de sculele de pescuit.
- nu discutam de aglomeratie, galagie (ca sa va citez pe d-voastra). doar in cazul in care vine cineva cu bianca dragusanu :D
- nu discutam nici de mititei
- vorbim de putin fair play, civilizatie si respect.
- daca noi, organizatorii, am interpreta riguros regulamentul, va garantez ca trei sferturi din echipe nu apuca finalul.

pe balta o sa fie liniste, disciplina si atmosfera de concurs. chiar daca unele echipe o sa aiba cate un insotitor de sex feminin la marginea standului.
asa cum ziceam la inceput, la alte competitii acestea se numesc runneri si au inceput sa faca parte din decor.
multumesc
av
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”