" CLASAMENTUL ADEVARULUI "

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

Buhac scrie:
Propunere pentru domnul Dan Mitranescu si cei interesati

Pana la deschiderea noilor competitii propun sa realizam un clasament cu rezultatele din anul 2007, fara niciun fel de premiu :lol:
Merita sa incercam acest lucru. Am sa deschid un topic separat pentru asta.

Rugamintea mea este sa postam decat datele esentiale si suficiente pentru intocmirea clasamentului in ordinea urmatoare:

Nume concurent:
Nume concurs 1 / locul ocupat / numar de locuri pe sector / kg peste prins.
Nume concurs 2............
Nume concurs 3........
Nume concurs 4..........
Nume concurs 5 .........

Va astept la CLASAMENTUL ADEVARULUI 2007 !!!

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

nume concurs / locatie / loc sector / loc general / echipe concurente / kg. prinse / parteneri .

CUPA BUGEAC - BUGEAC /-/2/21/188,39/Bogdan Prunis
CUPA TRANSILVANIA - DORIPESCO 5/15/15/233,35/Ardeleanu Ion
OPEN TANCABESTI - 3/9/27/173,20/Ardeleanu Ion/Ilie Razvan
FESTIVALUL DE BOILIES - 3/9/28/102/George Petrila
?????????????

hai Dane sa vedem ce iese ?
<°))))))><
><((((((°>

Dan Mitranescu
Veteran

@ Claudiu

Te rog sa mai postezi o data in topicul special deschis si numai cu datele cerute. Multumesc.

George Slave

Mesaj de George Slave »

Dane unde este clasamentul final de la Cupa Iernii..MV2 ???

Dan Mitranescu
Veteran

George Slave scrie:Dane unde este clasamentul final de la Cupa Iernii..MV2 ???
Nu este postat ,din ce stiu eu ...Domnul Dan Marinita cred ca stie clasamentul.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie:
cornelserbu scrie:
@ Dan

e normal ca, castigatorul baltii sa ia un bonus si la punctele din clasamentul tau...trebuie bine de tot elaborata chestia asta, dar nu-i deloc imposibil de facut.
Am tot gandit aceasta problema in discutiile cu Andrei. Nu gasesc o solutie multumitoare din acest punct de vedere. Am luat in calcul foarte multe situatii si concluzia mea este alta.

Oare castigatorii concursurilor fara sectoare nu sunt dezavantajati ?
Oare castigatorii sectoarelor care nu iau generalul nu sunt dezavantajati?
Si asta pentru ce ? Ca nu au avut norocul sa cada pe un loc bun intr-un sector cu valoare ?

Sper ca daca rezolvam problema asta cu castigatorii de sectoare ,care oricum obtin cel mai bun punctaj si fara bonusuri, putem sa mergem mai departe.

Singura mea solutie ramane raportul dintre pestele prins de concurent si totalul de peste prins de toate echipele din concurs. Este singura valoare reala care poate sa fie luata in calcul si care da un avantaj celor care se detaseaza in concursuri, fie ele cu unul sau mai multe sectoare.
te cam contrazici singur.
intai spui ca sunt dezavantajati castigatorii sectoarelor care au avut ghinionul sa nu cada intr-un sector unde sa ia si generalul.
pe urma zici ca singura solutie ramane raportul dintre pestele prins de concurent si totalul baltii!?! :shock:

in fine.
eu nu sunt de acord cu val, care militeaza pentru clasificarea concursurilor drept importante si mai putin importante.
cred ca singurul criteriu de care trebuie tinut cont ar trebui sa fie numarul participantilor!

castigatorii (sau primii clasati) ai concursurilor fara sectoare NU, nu sunt devantajati! pentru ca puncteaza cu 1/56 ( 2/56, 3/56, etc)
un 3/56 este acelasi lucru cu castigarea a doua sectoare de 9 echipe ( sau castigarea unui concurs mic, de 18 echipe)!!! si e normal sa fie asa!

mai ganditi-va, dar eu zic ca cel mai bine ar fi ca dupa fiecare concurs individual ( nu cred ca cele pe loturi mari pot fi introduse aici) sa se intocmeasca clasamentul general, dupa algoritmul CIPS (care este cel mai corect, este totusi criteriu de acordare a medaliilor mondiale la individual)
pe urma, singurul lucru care mai trebuie facut este raportarea la numarul concurentilor din competitia respectiva.

inca o data, un concurs de 60 de echipe ( si sectoarele lui), tinut cu echipe "anonime", se castiga cel putin la fel de greu ca unul cu 25 de echipe, indiferent de celebritatea lacului pe care se desfasoara si de calibrul echipelor participante!!!
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:
te cam contrazici singur.
intai spui ca sunt dezavantajati castigatorii sectoarelor care au avut ghinionul sa nu cada intr-un sector unde sa ia si generalul.
pe urma zici ca singura solutie ramane raportul dintre pestele prins de concurent si totalul baltii!?!
Sunt doua lucruri total diferite in opinia mea.

Sunt dezavantajati castigatorii sectoarelor care au avut ghinionul sa nu cada intr-un sector unde sa ia si generalul la capitolul VALOARE care reprezinta raportul dintre locul ocupat si total locuri. Aceasta valoare stabileste prioritar clasamentul. ( Putem sa dezbatem problema raportarii la sector sau la balta separat . Eu cred ca raportarea la sector este mai obiectiva.)

Legat de raportul dintre cantitatile de peste prins si total cantitati m-am referit strict la SITUATIILE DE EGALITATE din clasament unde trebuie facuta o diferentiere si cei care prind mai mult trebuie sa aiba un avantaj.

Legat de aceasta problema am observat ca sunt aproape imposibile situatiile de egalitate studiind clasamentul ,in curs de desfasurare,pe 2007, deci cred ca putem sa renuntam la cantitati. Deaceea va rog sa mergem inainte cu acel clasament chiar daca putem sa-l consideram o simulare.Asa tragem concluziile.

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

George Slave scrie:Dane unde este clasamentul final de la Cupa Iernii..MV2 ???

@ George Slave

Scuze George l-am postat cam tarziu dar e mai bine de cat niciodata :lol:
Am deschis topic nou(Clasament Cupa iernii M.V.2)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”