Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Mesaj de Dan Mitranescu »

Cum spuneam ,felicit organizatorul acestui concurs pentru ideea cu doua clasamente. Drept dovada pentru faptul ca se echilibreaza sansele in acest fel este Maty care pe un loc pe care in mod normal castiga locul 3 (un loc prost cotat) a reusit sa castige concursul.

A aparut insa o problema in situatia acestui fel de concurs de care unii au stiut sa profite imediat.
Am sa explic asta:

Dupa 48 de ore clasamentul arata astfel:

1.Mitranescu 273kg ,30.86kg capturi, 7p.
2.Marian 211kg ,31.38kg capturi, 7p.
3.Ghita 94 kg , 44.60kg capturi 7p.
4.Maty 91kg , 44.81kg capturi 7p.

La cantarul de seara situatia se schimba :

Mitranescu si Marian depasesc la capturi un concurent si mai castiga 2 respectiv un loc in acest clasament,
Maty intrce pe Ghita la cantitate si castiga un loc ,iar ghita scade un loc.
Clasamentul arata astfel:

1.Mitranescu 5p
2.Marian 6p
3.Maty 6p
4.Ghita 8p.

Acest clasament este aflat de Ghita care incepe sa "judece" situatia.

Prima solutie gasita nu vreau sa o postez aici pentru ca implica persoane pentru care am o deosebita stima si nu vreau sa le tarasc intr-un scandal. Oricum nu s-a materializat.

A doua solutie gasita este sa-i bata la cantitate pe Mitranescu si pe Marian . Poate in niste vise frumoase ... nici asta nu merge !

A treia solutie este sa-i bata la capturi ,dar surpriza ...ii batuse deja si nu rezolva nimic.

Pana la urma gaseste solutia : sa gaseasc echipe apropiate ca valoare a capturilor de cele ale lui Mitranescu si Marian (aprox. 31kg) sa le puna la dispozitie nada si sa le faca promisiuni in situatia in care vor intrece cele doua echipe vulnerabile pe parte de "calitate".

Brusc echipe care nu mai aveau absolut nici o sansa incep sa schimbe momitoarele cu plumbi imbracati in pasta si sa puna la ac bile in loc de porumb (ambele marca Ghita) pentru a intrece la capturi echipele lui Mitranescu si Marian.

Asa ca apar echipe care devanseaza echipele Mitranescu si Marian.
1.Echipa de pe standu 12 (vecini dreapta cu Ghita) ...coincidenta

2.Echipa de pe standul 14 (vecin dreapta cu Gaoaza care nu a mai prins nici un peste in ultima noapte :!: )...coincidenta.

3.Echipa de pe stand 1 care se mai si lauda la Maty ca o parte din cupa castigata de acesta este datorata lor prin faptul ca au tras in ultima noapte sa-l intreaca la capturi pe Mitranescu.

La acestea se adauga si echipa lui Vali Martoiu (care nu are nici o legatura cu aceasta clica) si astfel Mitranescu si Marian ajung pe pozitiile 8 si 9 la capturi , respectiv pe 3 si 4 la general lasand locul 2 lui Ghita.

Echipa de pe standul 10 (vecini stanga cu Ghita ...alta coincidenta) nu a reusit sa-si atinga scopul de a-l intrece pe Mitranescu pentru ca au scapat pestii la mal .

Tot ce am spus pot sa probez si am sa merg pana la capat in situatia in care se cere.

Vreau sa multumesc pe aceasta cale persoanei care mi-a dat aceste informatii inainte sa se intample chiar daca nu puteam sa fac nimic.

Rog comentariile sa le faca numai cei implicati.

Nu acuz pe nimeni de nimic pentru ca totul a fost facut in limitele regulamentului, dar trag un semnal de alarma organizatorului ca in clasamentul capturilor se pot regla multe de catre cei care nu mai au nici o sansa la cantitate.

Teddy

Re:Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Mesaj de Teddy »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Dragos Dimache - Pescar sportiv

dan cotelici

Re: Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Mesaj de dan cotelici »

Se numeste strategie? :lol: :lol: :lol:
S-a incalcat regulamerntul? :roll: :roll: :roll:
Nu cred!
:roll: :roll: :roll:
Bravo Ploiesti!!!!!!!!!

PS. Dane...........e balta ta.
The second best is the first loser!

fortzu

Mesaj de fortzu »

sa dau repede o fuga la Ghita daca are bile care prind pesti mari :D :lol: :P
sper sa-i mai fi ramas :)

Bravo Ploiesti!!!

Dan Mitranescu
Veteran

Vreau sa mai spun ceva:

Am avut situatia reala (iar nu dau nume decat daca este nevoie) in care puteam sa ofer suma de 2500 ron (jumatate din diferenta intre locul 2 si 3) uneia dintre echipele care ma intreceau la capturi pentru a avea un peste mort , sau a lasa standul murdar ,sau a abandona ...sau a da cu rama la peste...

In acest fel echipa respectiva era eliminata si eu castigam un loc in clasamentul la capturi cu care puteam sa-i rad in fata lui Ghita impreuna cu Marian care urca si el pe 3 . Mi-a fost rusine sa fac acest lucru si am renuntat,desi era ..."regulamentar".

Tot in atentia organizatorilor :
Se pot face "combinatii" cu ajutorul celor iesiti din carti cu repercursiuni mari in clasamentul de varf.Si asta cu cat ai prietenii mai multe sau "valiza" mai mare. Este pacat de ideea de baza a acestui fel de concursuri daca nu gasiti solutii impotriva acestui gen de "strategii de ploiesti"...

sandu p

Mesaj de sandu p »

nu neaparat tipul de bile selecteaza pestele mare ci bilele insasi...
nu stiu ce strategie a avut fiecare ,la ce a dat dar cred ca daca mitranescu si mary ar fi pescuit ultimele 24 h pe bile poate ar fi fost pe primele locuri
poate gresesc,scuze! :oops:
CARP IS NOT CRAP.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Si abandonul celor de pe standul 8 poate fi o combinatie chiar daca e involuntara.Oare pe cine a avantajat?Si este mai de acuzat decat cele prezentate de tine Dane.

PS. @Dan. Nu comentez cele spuse de tine dar incerc sa iti prezint situatia si din alt punct de vedere mai ales ca urmeaza calificarile unde cei care nu mai au sanse pot face fel de fel de jocuri daca nu sunt interzise prin regulament.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

"Scenarita omoara Romanica"

Oare l-au "agatat" si pe Maty...???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Dan Mitranescu
Veteran

barbumarius scrie:Si abandonul celor de pe standul 8 poate fi o combinatie chiar daca e involuntara.Oare pe cine a avantajat?Si este mai de acuzat decat cele prezentate de tine Dane.

PS. @Dan. Nu comentez cele spuse de tine dar incerc sa iti prezint situatia si din alt punct de vedere mai ales ca urmeaza calificarile unde cei care nu mai au sanse pot face fel de fel de jocuri daca nu sunt interzise prin regulament.
Standul 8 putea sa ramana pana la sfarsit ca tot aia era. Au venit la concurs la ora 13.30 ,pescuiau la 50 m, foloseau bambine si le lasau foarte jos ca sa "aiba timp crapul sa inghita", nadeau cu bulgari pe la ora 19 cu pretextul ca "dau doar 3 bulgari" , foloseau agrafe pe fire... erau incepatori si trebuie intelesi. (lumea zicea ca era echipa lui MIRON :D )

Asta incerc si eu sa spun organizatorilor, de aici de la munca de jos : este urat sa fi intrecut de cineva care pune pe altii sa te sape ...

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Oricum trebuie sa recunosti ca te-a luat valul sa prinzi peste mult si ai uitat sa prinzi si "mare".Si ca sa fac o gluma sa iti mai treca supararea, din cate il cunosc eu pe Ghita, daca ii cereai boilesuri iti dadea si tie.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”