A aparut insa o problema in situatia acestui fel de concurs de care unii au stiut sa profite imediat.
Am sa explic asta:
Dupa 48 de ore clasamentul arata astfel:
1.Mitranescu 273kg ,30.86kg capturi, 7p.
2.Marian 211kg ,31.38kg capturi, 7p.
3.Ghita 94 kg , 44.60kg capturi 7p.
4.Maty 91kg , 44.81kg capturi 7p.
La cantarul de seara situatia se schimba :
Mitranescu si Marian depasesc la capturi un concurent si mai castiga 2 respectiv un loc in acest clasament,
Maty intrce pe Ghita la cantitate si castiga un loc ,iar ghita scade un loc.
Clasamentul arata astfel:
1.Mitranescu 5p
2.Marian 6p
3.Maty 6p
4.Ghita 8p.
Acest clasament este aflat de Ghita care incepe sa "judece" situatia.
Prima solutie gasita nu vreau sa o postez aici pentru ca implica persoane pentru care am o deosebita stima si nu vreau sa le tarasc intr-un scandal. Oricum nu s-a materializat.
A doua solutie gasita este sa-i bata la cantitate pe Mitranescu si pe Marian . Poate in niste vise frumoase ... nici asta nu merge !
A treia solutie este sa-i bata la capturi ,dar surpriza ...ii batuse deja si nu rezolva nimic.
Pana la urma gaseste solutia : sa gaseasc echipe apropiate ca valoare a capturilor de cele ale lui Mitranescu si Marian (aprox. 31kg) sa le puna la dispozitie nada si sa le faca promisiuni in situatia in care vor intrece cele doua echipe vulnerabile pe parte de "calitate".
Brusc echipe care nu mai aveau absolut nici o sansa incep sa schimbe momitoarele cu plumbi imbracati in pasta si sa puna la ac bile in loc de porumb (ambele marca Ghita) pentru a intrece la capturi echipele lui Mitranescu si Marian.
Asa ca apar echipe care devanseaza echipele Mitranescu si Marian.
1.Echipa de pe standu 12 (vecini dreapta cu Ghita) ...coincidenta
2.Echipa de pe standul 14 (vecin dreapta cu Gaoaza care nu a mai prins nici un peste in ultima noapte

3.Echipa de pe stand 1 care se mai si lauda la Maty ca o parte din cupa castigata de acesta este datorata lor prin faptul ca au tras in ultima noapte sa-l intreaca la capturi pe Mitranescu.
La acestea se adauga si echipa lui Vali Martoiu (care nu are nici o legatura cu aceasta clica) si astfel Mitranescu si Marian ajung pe pozitiile 8 si 9 la capturi , respectiv pe 3 si 4 la general lasand locul 2 lui Ghita.
Echipa de pe standul 10 (vecini stanga cu Ghita ...alta coincidenta) nu a reusit sa-si atinga scopul de a-l intrece pe Mitranescu pentru ca au scapat pestii la mal .
Tot ce am spus pot sa probez si am sa merg pana la capat in situatia in care se cere.
Vreau sa multumesc pe aceasta cale persoanei care mi-a dat aceste informatii inainte sa se intample chiar daca nu puteam sa fac nimic.
Rog comentariile sa le faca numai cei implicati.
Nu acuz pe nimeni de nimic pentru ca totul a fost facut in limitele regulamentului, dar trag un semnal de alarma organizatorului ca in clasamentul capturilor se pot regla multe de catre cei care nu mai au nici o sansa la cantitate.