Cezar Bibu scrie: ....probabil ca ar trebui analizate de comisie,problemele legate de comunicare,arbitri,popularizare, a acetui campionat national de pescuit la crap,indiferent sub ce titulatura si sub ce organizare s-ar tine....
Poate pe viitor n-ar strica ca macar la concursuri de o asemenea anvergura sa se infiiteze un punct de informare unde sa fie afisate repartizarea echipelor pe standuri, clasamente partiale, etc. Sunt convins ca exista foarte multi pescari care tare mult si-ar fi dorit sa afle informatii din timpul concursului. De la Maconka am avut mai multe informatii decat de la selectia lotului national care se facea la doi pasi de noi.
Popularizarea a fost cam ....inexistenta. Stiu ca nu e vorba de echipa nationala de fotbal a Romaniei, ca numai acolo se inghesuie ProTV si Antena, dar .... macar ALP daca ar fi trimis pe cineva sa ia interviuri, opinii, sa faca poze la festivitatea de premiere, tot ar fi fost ceva si facea rost si de un articol care ar fi interesat mult, zic eu. Asa .... s-a citit clasamentul final si baietii s-au felicitat intre ei. Parca nici n-ar fi vorba de echipa nationala a Romaniei, acolo o diploma, o medalie, ceva .... Trist.
Felicitari tuturor participantilor la acest concurs! Pentru simplul fapt ca au rezistat pe balta cinci zile, ba in arsita, ba in ploaie si vant (pentru cei care n-au fost acolo, ar fi trebuit sa-i vedeti la final ca sa va dati seama de cata oboseala se acumuleaza) tot respectul!
Super-Senzorilor: daca-i Belgia, e No 1, nu stiu cum se zice in flamanda la locul I, sau ce Doamne Iarta-ma se vorbeste in Belgia pe langa franceza, da' aflati voi si ne spuneti la intoarcere

Si nu ma pricep eu sa-mi dau cu secretiile-n fasole despre nade sau locurile de pe Hobaia dar, asa din afara, as spune ca un factor important in castigarea acestui concurs a fost psihicul, iar baietii de la Senzor au fost beton!!! Mare lucru, sa nu te indoiesti NICI O CLIPA ca vei castiga concursul!
Si tot asa, din afara, mi-a placut si echipa Big Fish, respectele mele si sa traiesti Mitzane!!! Imi pare rau ca n-am ajuns si pe C sa te vad in actiune.
Coco&Maimutoiul: sa stiti ca acolo s-a facut o greseala de clasament, daca il intoarceti invers e cazul sa va cumparati bilete de Belgia

Felicitari si echipei voastre si mishto tricouri, mi-au placut.
FIR INTINS, ROMANIA!!!