CALIFICARI C.M. BELGIA 2005 - Desfasurare si rezultate

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

multumiri speciale echipelor NITU & LUPSAN , MAIER & NAE , ZARGUZON & REMUS & FLORAR & MARI. aceste trei echipe cu o coloana vertebrala verticala au pescuit corect pana la final, chiar daca sansele lor de calificare devenisera extrem de mici. un non combat din partea lor ar fi schimbat clasamentul final.
multumiri echipei COCO & DANG & MAIMUTOIUL MIC & PORK, care a reusit sa tina in sah pana la final echipa big fish. aici nu mai e vorba de coloana vertebrala, pentru ca in caz contrar unii dintre ei si-ar fi cautat serviciu... :D :D :D
jos palaria in fata echipei MIHAITA & CAUCIUC & PONGO. bravo!
in alta ordine de idei, foarte rar la un concurs pe echipe toate cele trei sectoarele merg bine de la inceput pana la final. au existat si exceptii ( echipa Croatiei la CM 2003 ). iar acest lucru se intampla indiferent de valoarea pescarilor! aceeasi echipa a croatiei, un an mai tarziu in portugalia a stricat-o rau in sectorul b, acolo unde au pecuit cei mai buni oameni ai lor, campionii mondiali en titre la individual!
avem echipa buna, va promit un rezultat mare in belgia!
The One Team

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Felicit si eu pe aceasta cale(am facut-o pe balta de miercuri ! :D ) echipa Senzor ,ca si pe toti participantii la aceasta competitie extrem de obositoare. Ramine acum sa ne asteptam la titlu in Belgia,ca premisele ar fi bune.
Ar mai fi de comentat ,si probabil ca ar trebui analizate de comisie,problemele legate de comunicare,arbitri,popularizare, a acetui campionat national de pescuit la crap,indiferent sub ce titulatura si sub ce organizare s-ar tine.Din pacate,preconizata aparitie a echipelor din provincie,unul din principalii factori care a decis participarea cu echipe de 6,nu s-a adeverit. Poate ca pe viitor,cei implicati in organizare n-ar mai trebui sa si participe,sau sa gasim rezolvari mai bune pt asta.

Multumesc si cu aceasta ocazie colegilor cu care am format echipa,si sper ca la anul sa fim mai bine pregatiti si s-avem un pic de noroc mai mult ! :D

adigogo

Mesaj de adigogo »

@Val

Ca pescar, ai gresit poate... dar in proportie de doar 20%, fiindca restul de 80% inseamna locul de pescuit, si aici toti sunt de acord! Si, intr-adevar, locul pe care ati picat voi - stiu asta de la Cezar & Dan - a fost unul nenorocit! Asta plus sortii care nu intotdeauna sunt favorabili si care au ponderea lor mare in pescuit, ar trebui sa faca sa nu mai fii asa suparat.

Dar trebuie sa fii suparat ca jurnalist, fiindca pe tot parcursul concursului nu am avut nici un fel de informatii despre desfasurarea lui.Si a fost un concurs important...nu? Aici ar fi trebuit sa ai un rol important si sa gasesti mijloace sa postezi, fiindca informarea cititorilor sai este prima obligatie a jurnalistului, nu-i asa? Cel putin, eu aici sunt "suparat"! In fine, asta a fost...dar pe viitor, cand mai participi in calitate de pescar la concursuri nu uita ca esti si jurnalist si ca trebuie, cumva, sa-i informezi si pe cei care au ramas acasa! Presupun ca nu este usor, dar prin existenta acestui site ti-ai asumat si aceasta responsabilitate! Asta e... acum trebuie s-o duci mai departe!

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Felicitari invingatorilor! Onoare participantilor!

Fir intins in Belgia! Andrei si Vladut sunt convins ca veti face o figura frumoasa si la CM!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Adigogo

Imi insusesc critica , dar totodata realizez ca un concurs ca ast anu poate fi abordat din ambele ipostaze . Sunt probleme mari de comunicare , lipsa de semnal , baterii de celular , etc . Daca nu participi e relativ usor , ca participant e practic imposibil . Totusi tin cont de critica voastra si poate la anul o rezolv .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@Adigogo

Ai mare dreptate. Informare aproape ZERO. Dar cred ca informarea trebuia asigurata de organizatori. Era mult mai simplu pentru ei sa posteze prin intermediul unui note book dupa fiecare cantarire, sau cel putin o data pe zi. Era mai simplu deoarece ei aveau situatia centralizata dupa catariri si timpul disponibil... Sa pescuiesti si sa incerci sa te informezi CORECT si sa si postezi nu cred ca este posibil. Prima grija a unui participant (indiferent ca e jurnalist sau nu) e sa prinda peste - nadit, schimbat momeli la perioade regulate, etc etc... Mai pune si caldura infernala, tantarii de dimineata si seara, micile averse de ploaie si o sa ai o idee generala despre ce trebuie sa faca un participant. Indiferent care ar fi el.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Cezar Bibu scrie: ....probabil ca ar trebui analizate de comisie,problemele legate de comunicare,arbitri,popularizare, a acetui campionat national de pescuit la crap,indiferent sub ce titulatura si sub ce organizare s-ar tine....
Poate pe viitor n-ar strica ca macar la concursuri de o asemenea anvergura sa se infiiteze un punct de informare unde sa fie afisate repartizarea echipelor pe standuri, clasamente partiale, etc. Sunt convins ca exista foarte multi pescari care tare mult si-ar fi dorit sa afle informatii din timpul concursului. De la Maconka am avut mai multe informatii decat de la selectia lotului national care se facea la doi pasi de noi.

Popularizarea a fost cam ....inexistenta. Stiu ca nu e vorba de echipa nationala de fotbal a Romaniei, ca numai acolo se inghesuie ProTV si Antena, dar .... macar ALP daca ar fi trimis pe cineva sa ia interviuri, opinii, sa faca poze la festivitatea de premiere, tot ar fi fost ceva si facea rost si de un articol care ar fi interesat mult, zic eu. Asa .... s-a citit clasamentul final si baietii s-au felicitat intre ei. Parca nici n-ar fi vorba de echipa nationala a Romaniei, acolo o diploma, o medalie, ceva .... Trist.

Felicitari tuturor participantilor la acest concurs! Pentru simplul fapt ca au rezistat pe balta cinci zile, ba in arsita, ba in ploaie si vant (pentru cei care n-au fost acolo, ar fi trebuit sa-i vedeti la final ca sa va dati seama de cata oboseala se acumuleaza) tot respectul!

Super-Senzorilor: daca-i Belgia, e No 1, nu stiu cum se zice in flamanda la locul I, sau ce Doamne Iarta-ma se vorbeste in Belgia pe langa franceza, da' aflati voi si ne spuneti la intoarcere :lol: :lol: Si nu ma pricep eu sa-mi dau cu secretiile-n fasole despre nade sau locurile de pe Hobaia dar, asa din afara, as spune ca un factor important in castigarea acestui concurs a fost psihicul, iar baietii de la Senzor au fost beton!!! Mare lucru, sa nu te indoiesti NICI O CLIPA ca vei castiga concursul!

Si tot asa, din afara, mi-a placut si echipa Big Fish, respectele mele si sa traiesti Mitzane!!! Imi pare rau ca n-am ajuns si pe C sa te vad in actiune.

Coco&Maimutoiul: sa stiti ca acolo s-a facut o greseala de clasament, daca il intoarceti invers e cazul sa va cumparati bilete de Belgia :lol: :lol: Felicitari si echipei voastre si mishto tricouri, mi-au placut.

FIR INTINS, ROMANIA!!!

adigogo

Mesaj de adigogo »

@Vali Vesa

Stiu Vali, stiu, numai ca de data asta si organizatorii au fost tot pescari si toti au pierdut din vedere acest aspect, al popularizarii acestui concurs. Si, dupa asta, ne intrebam de ce nu sunt sponsori si de ce nu investeste nimeni, nimic! Nu numai ca nu au fost postate informatii pe net, dar sa fi auzit ceva la vreun post TV, la stirile de seara, de noapte chiar... NIMIC! Totusi acest concurs a desemnat ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI de pescuit crap pentru C.M. Nu-i pacat?

P.S. In acest caz cred ca n-am gresit cand am scris "pescuit crap" cu litere mici, fiindca asa a fost interesul media pentru acest concurs, mic,
iar ECHIPA castigatoare este una MARE, care anul asta nu are voie sa nu ia LOCUL I! :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@Adigogo

Sponsori, TV, - AI DREPTATEEEE. Sincer am fost surprins ca nici una din cele 3 televiziuni cu emisiuni despre pescuit nu a fost prezenta pe balta, sau cel putin la final... Pacat ! Fac in schimb reclama la pescuit 'baboi', la retete de saramura... Ce ar fi sa apara pe tricourile echipei si sigla TVR ??? Ca bani de sponsorizare cred ca au destui, din taxele incasate de la toti agentii comerciali, chiar daca nu ai tv la birou sau in sandramaua in care vinzi servetele, chiloti si agrafe de par... RUSINE!
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

adigogo

Mesaj de adigogo »

@Vali Vesa

Da Vali, bine zis RUSINE! Televiziuni cu acoperire nationala si mai ales TVR, TELEVIZIUNEA NATIONALA DE STAT, care nu sunt interesate de un CONCURS NATIONAL, si de o ECHIPA NATIONALA, chiar daca doar de pescuit crap si nu de fotbal, tenis, s.a.m.d. RUSINE! Si asta intr-un domeniu in care avem sportivi valorosi (ca pana la urma este si asta o disciplina sportiva), cu rezultate deosebite (un loc II mondial) si care, deja, au inceput sa fie recunoscuti pe plan international (citeam undeva, pe un site englezesc ca ROMANIA, prin pescarii ei, ar fi a doua clasata mondial, bineinteles dupa ei :lol: )

P.S. Fara a fi rautacios, cateodata ma intreb daca le-a chemat cineva?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”