Raspund Sorin la nelamurirea ta. Am apucat sa o citesc.
Descrierea produsului este o gluma.
Este felul meu de a-mi spune parerea despre produse care din cauza comercialului pierd in utilitate.
Pro Royale este un MTX14 impopotonat, ce nu se vinde din cauza acestui lucru ( si aportul meu a contat

). Din acest motiv este la pret de achizitie. Nu o sa mai fie adus.
Imi pare rau daca te-am indus in eroare.
Cu aceasta ocazie am sa iau in ras si atat de discutatul "TC" . De ce il iau in ras ? Pentru ca renumitii producatori il discuta si il promoveaza, de a ajuns sa fie un criteriu major in alegerea unei lansete. Cand colo, el este numai o pierdere de vreme.
Atat timp cat lansete cu TC identic se indoaie total diferit, adica una la varf , alta la jumatate si alta langa mandrina, pentru mine valoarea respectiva nu reprezinta nimic.
Ca sa fim in subiect : FL strategist si MTX14 sunt lansete identice ca TC ( chiar si toti ceilalti parametrii din descriere ) , dar se comporta
total diferit. Pentru ce mai este nevoie de notatia respectiva , sau la ce ne ajuta ?
Pe Pro Royale este trecuta o actiune mai mare ca pe MTX14 pentru ca inelele cu doua picioare intaresc putin batul intr-un test static , ( dar il fac sa balangane in aruncar, lucru ce anuleaza cu mult mica diferenta de putere ).
P.S. acesta este motivul pentru care pe Class nu scrie nimic. Am considerat ca este o lanseta adresata celor care au ajuns sa nu mai citeasca ce este notat pe ele.