Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
comparatiile tale nu prea se pupa cu discutia referitoare la lansetele in cauza..class-u nu e adria ..la adria se simte gustu de kkt,la marble la fel,la class nu se simte diferenta fata de o lanseta de 2000 ron facuta sa lanseze pe luna,doar ca design cat despre otiunea fiecaruia asa este,fiecare este liber sa isi ia ce vrea DAR sa nu inceapa sa zica ca ce are el n-are nimeni sau ca daca a dat 2000 ron pe o nuia e imposibil ca o chinezarie de 700 ron sa fie la fel sau mai buna..aici e problema.cei care au scule de jdemii de lei sustin ca hakuyo pe un anumit segment(bete) nu are cum sa ajunga acolo...iar Dan si cei care au folosit si folosesc classu si 14-le au cam dovedit contrariul,stiu ca unora le crapa ceva la cap cand realizeaza asta dar asta e..unii pot altii nu....Alexutu scrie:de ce beti coca cola si nu baeti adria cola?este tot cola
de ce fumati kent si nu marble?tot tigari sant
de ce folositi paco rabanne si nu str8?tot parfum este si ala
nimeni nu imi poate dicta alegerile mele.
este strict optiunea,placerea,bugetul,nebunia,bani,salariu,prima sau contul meu din banca.
Chryys scrie:Singura gresala este ca toate se compara cu hakuyo, zeul preamarit. Nimeni nu ii contesta raportul pret calitate, are locul lui, dar ajungi sa te scarbesti de prea mult hakuyo in toate topicurile. Sarbatori Fericite!
Când ai cumparat senzorii model 2014(pom de iarnă) si un Class, erai matol sau aveai ''orbul găinii'' ?!?norisss scrie:Velocity arata a bijuterii pe langa MTX, iar iar Class-ul arata ca o baba chioara pe langa XS.
Florin, de la tine a plecat toata povestea asta.florinalin scrie:Chryys scrie:Singura gresala este ca toate se compara cu hakuyo, zeul preamarit. Nimeni nu ii contesta raportul pret calitate, are locul lui, dar ajungi sa te scarbesti de prea mult hakuyo in toate topicurile. Sarbatori Fericite!
corect...subscriu. Se vorbeste prea mult de hakuyo. Nimeni nu contesta calitatea produselor, dar pana la urma hakuyo are locul lui in piata si niciodata nu se va putea compara cu branduri de renume.
Legat de lansetele hakuyo, pana la urma din tot ce am citit pe aici am tras concluzia ca Dan este foarte deranjat ca a aparut aceasta lanseta Shimano Velocity (promovata la castingul din Turcia si care a avut rezultate remarcabile) si care a cam furat si continua sa fure multi clienti din gama de pret si valoare a lui Mtx14. Am fost posesor de Mtx14 2 sezoane de pescuit. Am fost foarte multumit de lansete, nu am nimic de reprosat. Consider ca am facut un upgrade cand am trecut la shimano Velocity.....si ca mine sunt multi alti pescari. Ma felicit pentru alegerea facuta si nu regret pasul facut. Ma impac foarte bine cu lansetele si consider ca sunt mult peste mtx14.
Folosesc in continuare produse hakuyo (swingere, avertizori, etc) si am sa continui sa folosesc si sa cumpar atat timp cat raportul calitate/pret este ok. Concluzia este ca hakuyo trebuie lasat acolo unde ii este locul si sa nu incercam sa-l ridicam in slavi ca nu e chiar asa. Sarbatori fericite!