Clubul Pelicanul si-a aratat intentia de a participa la calificarile de anul acesta pe care APCR le organizeaza.
In urma sedintei pe care am avut-o duminica s-a stabilit de comun acord ca nu se doreste afilierea clubului nostru la APCR.
Aceasta intrecere sportiva are un caracter national, ceea ce implica o participare nationala si mai mult trebuie luata in considerare orice cerere de aderare.
Intr-o forma gregara mai multe persoane tin in mod repetat sa faca paralele intre pescuitul la crap si fotbal. Parerea mea este ca e un concept complet imun la orice forma de creativitate si lipsit de inspiratie.
Din pacate discutiile iau ca intotdeauna panta disputei de orgolii si nu se ajunge niciodata la un consens si bineinteles nu se va ajunge la nimic atat timp cat vor fi interese.
@vladut
Imi place, banezi si stergi ce iti convine, normal, daca as fi detinatorul site-ului as face la fel.

Dar aici era vorba despre clubul Pelicanul si dorinta de a participa la CN. In ultima fraza nu prea vad implicarea crapmania.ro in nici o forma decat ca forumul acestui website sustine niste discutii purtate pe tema CN. Acesta este un alt aspect care ve trebui reglementat in viitor, of course.