parere membru pelicanul despre APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: parere membru pelicanul despre APCR

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

@ Marin Laurentiu

in mare parte ne-am inteles , eu nu am scris si nu am contestat , nici pe presedintele dv. nici pe membri clubului pelicanul , am scos din postarea dv. lucrurile pe care le-ati subliniat , si le-am comentat din punctul meu de vedere , atat si nimic mai mult , fara apropouri la nimeni , este doar o opinie la alta opinie :wink:

...am glumit,sper sa fie luata ca atare ....serios vorbind,asa cum bine spuneti este vb despre optiunea fiecaruia...

si mie i-mi place gluma , nici o problema :D
<°))))))><
><((((((°>

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Vladut Mateianu scrie:Te-as sfatui, ca in curtea scolii, sa te duci sa te joci cu cei de varsta ta..... la voi in curte. Nu de alta, dar de acum il las si pe stapanul tau sa posteze ce ii trece prin cap, nu o sa mai aiba nevoie de "portavoce"..... :wink:

PS Devine penibil cu minciunile aruncate, mai ales ca acum vorbeste civilizat cu "domnul Bentu" in timp ce anii trecuti il ameninta cu puscaria si il facea cu ou si cu otet.... Tipic partenerilor lui din liga, care toti acum pupa unde au scuipat.... :oops:
bre,da' matale ce varsta ai? in avatar pari destul de tanar...sau ma rog te ti bine :mrgreen: :D :D :D
partenerii mei de joaca au firme de condus,salariati de platit ,copii de crescut...nu prea mai au timp de joaca...eu am doar o fetitza si sant salariat la patron ,iar servici aflu maine daca mai am :lol: si de joaca...nu m-am mai "jucat" de la varsta de 18 ani cand din cauza unui accident stupid a trebuit sa renunt la fotbal...si tocmai prinsesem echipa mare a Sortului Studentesc impreuna cu petre marin,gabi vochin,paduret...santem acelasi leat :wink: ...ce vremuri...
portavocea vezi ca e pe alcaline si tine mult...dar daca si tu nu ai ce face si "apesi intr-una pe buton" :D :D :D ...lasa butonu pe off si tace si portavocea :mrgreen: :D
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sincer, imi pare rau ca trebuie sa bat seaua ca sa inteleaga iapa, dar nu am ce sa fac.... :roll:
Prefer sa punem punct aici acestei polemici inutile, sa nu uitam ca suntem in primul rand pescari..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

Clubul Pelicanul si-a aratat intentia de a participa la calificarile de anul acesta pe care APCR le organizeaza.
In urma sedintei pe care am avut-o duminica s-a stabilit de comun acord ca nu se doreste afilierea clubului nostru la APCR.

Aceasta intrecere sportiva are un caracter national, ceea ce implica o participare nationala si mai mult trebuie luata in considerare orice cerere de aderare.
Intr-o forma gregara mai multe persoane tin in mod repetat sa faca paralele intre pescuitul la crap si fotbal. Parerea mea este ca e un concept complet imun la orice forma de creativitate si lipsit de inspiratie.

Din pacate discutiile iau ca intotdeauna panta disputei de orgolii si nu se ajunge niciodata la un consens si bineinteles nu se va ajunge la nimic atat timp cat vor fi interese.

@vladut

Imi place, banezi si stergi ce iti convine, normal, daca as fi detinatorul site-ului as face la fel. :)
Dar aici era vorba despre clubul Pelicanul si dorinta de a participa la CN. In ultima fraza nu prea vad implicarea crapmania.ro in nici o forma decat ca forumul acestui website sustine niste discutii purtate pe tema CN. Acesta este un alt aspect care ve trebui reglementat in viitor, of course. :D
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Cand a trebuit sa intri si sa postezi despre viitorul CN, ai preferat sa stai si sa citesti doar......
Acum, cand lucrurile au intrat pe un fagas normal, nu inteleg ce rol mai au aceste postari...... sau crezi ca 12 cluburi o sa stea capra ca asa vrea Oana ? :oops:
CS SENZOR

sorin dinu

Mesaj de sorin dinu »

@ Vladut Mateianu
Daca plecai de la faptul ca "toti suntem pescari " nu stergeai comunicatul .Evident, te-a deranjat faptul ca a fost dat de Victor Oana.S-a cerut opinia membrilor Clubului Pelicanul de mai multe ori(inclusiv de Andrei Vladeanu).Cand intr-un sfarsit ne-am expus-o,prin presedintele clubului,(noi ne prindem mai greu ce se intampla,am fost comparati de multe ori cu minerii :D ),tu ai luat-o ca pe un afront personal.Totul se reduce la rivalitatea intre tine si Victor Oana.Cat despre partea cu portavocea ,imi doresc ca toate sedintele de club sa fie precum cele de la Pelicanul.Libere.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Bine.
Postati voi(membrii) si nu va sterge nimeni.
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

marin laurentiu scrie: inca odata santeti in eroare...Clubul Pelicanul,NU a contestat nici un moment proiectul APCR

ba da, laurentiu. pelicanul semneaza memoriul depus la agvps in care se spune ca sistemul de 8+1 este discriminatoriu, iar organizarea este defectuasa prin impunerea de regulamente restrictive, altele decat cele cips-fips.
The One Team

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Postari doar la subiect.
ADMIN

Madalin Barnea

Mesaj de Madalin Barnea »

Acum depinde cum intelege fiecare SUBIECTUL!

Subiectul topicului initial era de fapt o hotarare a membrilor clubului Pelicanul in vederea participarii la CN organizat de APCR, dar fara a se afilia la APCR.
Nu s-a vrut a fi un afront adus APCR-ului, deoarece nu prea stiu multi "pelicani" care sa faca o pasiune din polemicile pe forumuri si de aceea cred ca nu trebuia sters mesajul
lui Victor Oana.

Pentru membrii clubului Pelicanul, SUBIECTUL era cu siguranta participarea la
CN = PESCUIT, pentru ca "suntem in primul rand pescari", dar cu siguranta din ce am vazut si citit de ceva timp, multi care scriu pe forum au ca SUBIECT principal scrisul si nu pescuitul si cred ca si-au ratat vocatia. :D :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”